Private Events


Hoeve Hof van Vlaanderen biedt een betoverende setting waarin je wordt ondergedompeld in een persoonlijke, exclusieve én groene ambiance. Of je nu droomt van een romantisch huwelijksfeest in de ruime schuur, een warme en intieme babyborrel te midden van de weidse tuinen, of een verfijnde receptie op het grasveld, bij ons worden jouw ideeën werkelijkheid.

Bij het creëren van onvergetelijke momenten draait alles om keuze, en we begrijpen dat als geen ander. Daarom presenteren we een veelheid aan mogelijkheden om aan je behoeften te voldoen. Stel je een smaakvol viergangendiner voor, waarbij elk gerecht een culinair meesterwerk op zich is. Of wat dacht je van een informele en leuke sfeer met een of meerdere foodtrucks die een breed scala aan heerlijkheden serveren? Als je verlangt naar de gezelligheid van een barbecue, de elegantie van buffetten, of zelfs de verfijning van exotische gerechten, dan is ons aanbod op maat van jouw wensen.

Wat ons werkelijk onderscheidt, is onze samenwerking met zorgvuldig geselecteerde 'preferred partners'. Deze experts in catering en aankleding tillen jouw feest naar een hoger niveau en zorgen ervoor dat het een weergaloze ervaring wordt. Of je nu specifieke dieetwensen hebt, zoals allergieën, vegetarische voorkeuren, of de voorkeur voor halal gerechten, onze partners zijn bedreven in het voorzien in al deze verlangens. Van uitgebreide barbecuefestijnen tot verfijnde viergangendiners, en van verrukkelijke fingerfood-selecties tot de diversiteit van foodtrucks - ons assortiment is rijk en gevarieerd.

Neem gerust contact met ons op om een op maat gemaakte offerte te ontvangen. Bij Hoeve Hof van Vlaanderen maken we van elk evenement een unieke viering die aansluit bij jouw visie en stijl.