Hoeve Hof van Vlaanderen


De geschiedenis van Hoeve Hof van Vlaanderen gaat terug tot eind 18de eeuw, toen het "Hof van Vlaanderen" in het bezit was van de hertogen van Salm-Salm. In die tijden had het pand de functie van hoeve-herberg,

De plaatselijke schuttersgilde had hier jarenlang zijn zetel en hield hier bijeenkomsten.

De hoeve behoort dan ook tot het historisch erfgoed van Hoogstraten. Jarenlang werd de hoeve gebruikt als landbouwbedrijf. Ondertussen is het pand volledig gerenoveerd rekening houdend met de oude stijlelementen. Onder andere door de materiaalkeuze blijven de landelijke sfeer en stijl van de hoeve behouden. Zowel binnen als buiten is er gewerkt met eikenhout en zijn er prachtige smeedijzeren deuren en ramen geplaatst. 

Een locatie als Hoeve Hof Van Vlaanderen straalt warmte en gezelligheid uit. Ontmoetingen in het groen is niet voor niets onze base line. 

Het landgoed bestaat uit het Woonhuis en de Hoeveschuur. Het Woonhuis leent zicht uitstekend voor discrete meetings en vergaderingen of exclusieve diners.

De Hoeveschuur is geschikt voor grotere groepen en heeft een capaciteit van ongeveer 120 personen. De schuur kan volledig ingericht worden naar wens van de klant.  

Bij goed weer is de prachtige tuin een uitgelezen plaats voor recepties, lunches of picknicks al dan niet onder een mooie strecht-tent.

Hoeve Hof van Vlaanderen is niet vrij van catering, maar biedt ruime keuze uit verschillende cateraars in alle segmenten en keukens.